OM STADSHUSRESTAURANGER

Sedan sommaren 2012 ansvarar Stadshusrestauranger Stockholm AB för all restaurang- och bankettverksamhet i Stockholms Stadshus. Det innefattar de två restaurangerna Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi samt bankettverksamheten i Blå Hallen och Gyllene Salen.  Vi har omsorgsfullt renoverat de två restaurangerna och de har genomgått en spännande förvandling för att passa in i dagens Stockholm. Vi som jobbar på Stadshusrestauranger är glada och stolta över det förtroende vi har fått och vi hoppas att du som gäst blir lika nöjd.

Mat, dryck och kreativitet i absolut fokus

Välkommen till ett unikt familjeföretag där mat, dryck och kreativitet står i absolut fokus. Från stjärnspäckade tv-galor till kungliga banketter. Från anrika krogar, fantasifulla slott till myllrande caféer. Stadshusrestauranger är en del av en restaurangkoncern som ägs av systrarna Maria Stridh och Kerstin Johansson. Koncernen driver även restaurangverksamhet på spännande mötesplatser som Stockholmsmässan, Malmömässan, Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm samt Engsholms Slott. I takt med att vi har växt har vi lärt känna nya målgrupper och behov men vår styrka i logistik och gastronomi består. Att vi verkar i dessa spännande miljöer ger oss oändligt med inspiration och fyller oss med energi. Vi hoppas att det märks – välkommen!

Tryggare hantering av dina personuppgifter

Vi värnar om din integritet och hur dina personuppgifter behandlas. Den 25 maj införs GDPR i hela EU, en lag som ersätter den svenska personuppgiftslagen. Mycket är sig likt men kraven på hur företag behandlar personuppgifter skärps. VI har tagit fram en integritetspolicy som beskriver hur vi sparar och behandlar din personliga information. Den kan du läsa här.

Maria Stridh, VD

"Att ta vara på den bredd som det svenska skafferiet har att bjuda känns naturligt i det här huset."

- Maria Stridh, VD
Stadshusrestauranger Stockholm AB

 

 

Hantverkargatan 1, 105 35 Stockholm, tel 08-586 218 00 event@stadshusrestauranger.se