STADSHUSETS FESTLOKALER

Blå Hallen & Gyllene Salen

Blå Hallen är Stadshusets största festsal och rymmer upp till 1200 sittande gäster. Gyllene Salen är något mindre men rymmer ändå upp till 680 gäster. På Stadshusrestauranger har vi engagerad personal med erfarenhet av stora arrangemang.  Kontakta oss med dina önskemål!

Tornet

Fira med utsikt över hela staden i Stadshusets berömda torn! Visste du att Stockholms allra främsta citysilhuett, Stadshusets trekronorprydda torn, går att boka för mindre arrangemang? En verkligt unik eventlokal där upp till 25 gäster kan mingla med en oslagbar utsikt över hela city och lyxig mat från Stadshuskällaren. Mer Stockholmskt kan det knappast bli! Stadshuskällaren har tagit fram ett specialkomponerat utbud för Tornet. Här erbjuds mat och dryck som passar för ett stående firande i en öppen lokal, som ett cocktailparty korsat med picknic. Det finns flera olika alternativ att välja på beroende på arrangemangets upplägg, men fokus är bubblor i glasen och smakfulla canapéer på faten. Stadshuskällaren erbjuder även paketlösningar med mat och dryck i Tornet följt av middagsarrangemang i Stadshuskällarens matsalar. Ett inledande mingel i Tornet kan exempelvis kombineras med en två- eller trerättersmeny, en avsmakningsmeny eller t.o.m. en Nobelmeny.

Bokning av festlokal

Bokning av Blå Hallen och Gyllene Salen görs hos Stockholms stad. För bokning, priser och villkor, besök Stockholms Stads hemsida. Även Stadshusets torn bokas via Evenemangsenheten i Stadshuset. Kontakt >>

 

Mer information

Faktablad Gästkapacitet (pdf)

 

Hantverkargatan 1, 105 35 Stockholm, tel 08-586 218 00 info@stadshusrestauranger.se